Конференции

Всеки делегат получава инструмент!
Всеки делегат активно участва и свири!!
Всеки делегат е част общия ритъм и звучене!!!

DrumShot® тиймбилдинг e отлична възможност за откриване, закриване или „изпускане на парата" по време на конференции.

За начало на конференцията:

DrumShot® е уникален Ice Breaker! Много от Вашите гости идват от различни градове и държави, като често много от тях не се познават. Започнете искрящо своята конференция и „разтопете" първоначалните ледове и притеснения между участниците - за това е нужно само активно свирене на барабани.

По време на конференцията:
Колкото и интересна да е тематиката, идва момент когато мозъкът на всички участници има нужда от „ рестарт". Ако го направите непосредствено след обяда, Вие ще прогоните естествената дрямка на всички и ще повишите многократно активността им. Вие може да управлявате високия тонус на участниците като им предложите DrumShot® teambuilding session преди най-важната презентация на многоуважавания CEO на компанията или непосредствено след нея- за подсилване на най-важните послания.

В заключителната част:
Вие влагатe много средства за да съберете всички участници и е изключително важно всички да напуснат тийм билдинг събитието максимално вдъхновено и заредени с енергия за нови още по-добри резултати. Закривайки сесията с DrumShot® тиймбилдинг, вие ще се разделите енергично с всички, с чувство за креативност, съпричастност и с готовност за нови предизвикателства.

DrumShot® тийм билдинг ще даде незабравим импулс на всяка група от 10 до над 1000 човека във всяка точка на България.

Примери: 

Мениджърска Конференция DANONE 2012

Дилърска конференция Brother International

M-Tel

SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

CEED

Coca-Cola - "Performing as one Conference"

Международна конференция Brother International